Kristiania: Familiedrama, kjærlighet og vennskap

Et spennede familiedrama, kjærlighet og vennskap

Første nye bokserie fra Bladkompaniet i 2016 er serien Kristiania, skrevet av Katrine Wessel-Aas (f. 1970). Hun er oppvokst i Trondheim, bor i Bærum og har jobbet både som journalist og redaktør. Hun bor sammen med mann, to døtre og hundene Vilma og Sophie.

Oda fra Pipervika av Katrine Wessel-Aas

Kristiania, 1885. Da fattigjenta Oda blir sendt til Christiania Theater for å levere en kjole, åpner det seg en ny verden for henne. En verden full av drømmer, håp, vakre kjoler, hemmeligheter og ikke minst intriger.
På den andre siden av byen bor rikmannssønnen Georg. Han studerer jus, men drømmer om å bli den nye Ibsen. Det skaper rabalder i hjemmet…

Kristiania er Katrine Wessel-Aas romanseriedebut, og hun skriver selv:

Kristiania er en roman med et historisk bakteppe. Miljøet og interiøret i teatret, i Homansbyen og i Pipervika er riktignok skapt i mitt hode, og personene er oppdiktet, men jeg liker å ha en så korrekt historisk ramme rundt dem som mulig.
Jeg håper du vil trives i Kristiania sammen med Oda, Georg, Erik, Hanna og alle de andre som bor og lever der. Forhåpentligvis vil du både le og gråte med dem, og følge dem i en lang stund fremover.

Bok 1, Oda fra Pipervika, er i salg fra 22. februar 2016.
Bok 2 er i salg fra 14. mars 2016.

Mer informasjon om forfatteren og serien finnes på forlagets side.
Katrine Wessel-Aas har også en egen forfatterside på Facebook.

Mer
Google+EmailPinterestDel videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *