Hjertets røst: Ny serie fra Sigrid Lunde

To sterke menn – og en kvinne som følger sitt hjerte

Første nye serie i 2016 fra NorskeSerier er Hjertets røst er skrevet av Sigrid Lunde, forfatteren av romanseriene Jordmoren og Lokketoner. Lunde er en forfatter med tre tiårs fartstid som profesjonell skribent, og har en svært omfattende og variert produksjon bak seg.

I Hjertets røst møter du Gjertrud Gare, en nyutdannet jordmor som kommer til sin første stilling, fast bestemt på å gjøre en god jobb. De som har lest Jordmoren tidligere vil nok huske å ha stiftet bekjentskap med Gjertrud, som var «gammeljordmoren» i bygda. Nå kommer altså en helt egen serie om henne. Den står helt på egne bein, så man trenger ikke å ha lest noe av forfatteren tidligere for å ha glede av denne.

Første bok i romanserien Hjertets røst av Sigrid Lunde

En uforglemmelig kjærlighetshistorie….
En reisekiste, en gammel bibel og en splitter ny jordmorveske er alt Gjertrud Gare har med seg når hun kommer til Sæterdalen i det Herrens år 1899.
Gjertrud er en sterk kvinne. Hun har humor, hun er uredd og hun har appetitt på livet. Men hun lar seg styre av sitt urolige hjerte, og tenker ikke alltid over følgene. Mange blikk følger henne, ugift som hun er, og en dag skjer det: Hun gjør skandale ….

Første bok, Det nye livet, er i salg fra 8. februar 2016. Den er også tilgjengelig som gratis e-bok.

Mer informasjon om serien og forfatteren finnes på forlagets side.

Mer
Google+EmailPinterestDel videre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *