Meg og siden

ToneHei! 85-modell fra Åfjord i Sør-Trøndelag, som i snart 11 år har vært bosatt i Trondheim. I et rødt gammelt trehus på østsiden av byen finner du meg og mine 2 herlige huskatter. Her har vi innimellom sofasurfere fra alle verdens kanter på besøk, og matmor ruller ofte rundt på 8 hjul i selskap med Nidaros Roller Derbyklubb.
Med meg i bagasjen har jeg et fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og en bachlograd i allmenn litteraturvitenskap (nordisk og engelsk fordypnings-/støttefag).

Etter å ha gått skole, tatt fagbrev og studert i nesten 20 år sammenhengende, satser jeg nå på å jobbe ett år eller to. Kanskje blir det en mastergrad i litteratur senere, eller noe helt annet – vi snakker tross alt om en dame som kunne tenkt seg å studere både historie, religionsvitenskap, latin, medie- og informasjonsvitskap, grafisk design og whatnot om det hadde vært mulig. Det er så utrolig spennende og morsomt å studere og lære! Men det får tiden vise.
Jeg har en fulltidsjobb her i Trondheim, og ved siden av et par konsultent- og redaktøroppdrag for Aller forlag fra hhv. mai og september 2013 (se siste avsnitt).

Tidligere har jeg anmeldt noen bøker for bl.a. litteraturavisen Bokstaver.no, Litteratur i Vestfold og Vestfold blad.
Jeg har i over 6 år vært administrator i Seriebokgruppa (først på Nettby og nå på Facebook).
Hvis du har lyst til å følge meg på Bokelskere.no, så finner du meg her.

For ryddighets skyld:

Boksiden ble opprettet som en HTML-basert hjemmeside i mai 2002, i et forsøk på å få oversikt over bøkene mine og å lettere huske hva jeg leste og mente. Høsten 2011 ble den flyttet over til denne WordPress-plattformen.
Jeg tjener ikke noe på boksiden, og det ønsker jeg heller ikke å gjøre. Av den grunn er bloggen også fri for betalte annonser, affiliatelenker og lignende reklame.
Selv om boksiden kun er en hobby og ingen jobb for meg, er jeg bevisst på at jeg ved å blogge er en del av det offentlige ordskiftet om litteratur.
Tilsendte leseeksemplarer byttes kun i uforpliktende og ærlige omtaler, om jeg velger å lese og blogge om dem.

Siden jeg har vært konsulent og nå er redaktør på enkelte av Aller forlags romanserier, vil jeg selvsagt ikke anmelde seriene dette gjelder. For å unngå habilitetstvil vil jeg heller ikke anmelde forlagets øvrige serier framover, men jeg kommer til å nevne dem i vanlige nyhetsinnlegg og generelle temainnlegg om sjangeren – slik jeg også omtaler Cappelen Damms og Schibsteds romanserier.

Google+EmailPinterestDel videre